Warning: Use of undefined constant menu - assumed 'menu' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/a/e/svale-gaarden.dk/httpd.www/config.php on line 91 Svalegaarden
 
Forside
Nyheder
Præsentation
Garpur
Hraunar
Brá
Esja
Hvatning
Iðunn
Mjállhvít
Hekla
Salgsheste
Kontakt

Síða fra Svalegården DK2010200000

 

Síða kom til verden en kold og regnfuld maj-nat og vi er meget taknemmelige for endnu engang at kunne tage imod et smukt hoppeføl!

Síða er meget karakteristisk af et Garpur-afkom med en kraftig bygning med virkelig gode ben og en ekstremt god velrejst hals - og masser af tölt! Hun er helt perfekt og en helt sikker keeper. Vi glæder os meget til at følge hende.

Síða har fået sit navn, da hun er linjeavlet ikke mindre end 8 gange på legendariske Síða frá Sauðárkróki, der er en af de hopper, der har betydet mest for avlen af islandske heste og kigger man på de største hingste nu til dags er hun stort set altid at finde i anerne!

Síða er glóbrun som sin moar! Hun er meget lys/gullig i pelsen og meget lys omkring øjnene. Vi har fået hende farvetestet og hendes genotype er Ee nCr, så hun er heterozygot for både sort og blege-gen. Derfor vil hun kunne lave røde, sorte, glóbrune og palomino føl.

 

 


Smukke Síða 2 dage :-)