Warning: Use of undefined constant menu - assumed 'menu' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/a/e/svale-gaarden.dk/httpd.www/config.php on line 91 Svalegaarden
 
Forside
Nyheder
Præsentation
Garpur
Hraunar
Brá
Hvatning
Iðunn
Mjállhvít
Hekla
Síða
Salgsheste
Kontakt

Esja frá Ínnri-Skeljabrekku

Esja er vores nyindkøbte hoppe, der stadig står på Island. Hun blev desværre offer for den sygdom alle heste fik på Island i 2010, så det blev ikke til nogen kåring. Hun bliver deroppe og bliver trænet frem mod kåring i 2011 inden hun skal ifoles. Hun er brunblak 5-gænger med rigtig gode bevægelser og er i træning hos Erlingur Erlingsson.

Esjas far er superhingsten Keilir frá Midsitju. Et afkom efter ham har altid stået meget højt på ønskesedlen, og nu kan det endelig realiseres.

Esjas mor er hoppen Hrafnhetta frá Hvítaholi, der også er mor til 1. klasses hingsten Gaukur frá Ínnri-Skeljabrekku, der igen er far til den højst kårede 4-års hingst Glymur frá Ínnri-Skeljabrekku, så morsiden er bestemt også god!

Vi har valgt hingsten Kvistur frá Skagaströnd til Esja. Han matcher hende perfekt med en lidt mere kompakt, men stadig super god bygning og gangarterne kan der ikke sættes en finger på. Kvistur har total 8,58 med 8.26 for bygning og 8.79 for rideegenskaber med 9 for tölt, trav og pas. Dette er vel at mærke som 5-års og giver ham et BLUP på 126! Desuden har vi mødt ham live og nogle heste kravler bare lige ind i hjertet på en.

 


Esja og Erlingur.


Esjas far Keilir


Esjas bror Gaukur


Esjas 'nevø' Glymur


Esjas kommende date Kvistur