Warning: Use of undefined constant menu - assumed 'menu' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/a/e/svale-gaarden.dk/httpd.www/config.php on line 91 Svalegaarden
 
Forside
Nyheder
Præsentation
Garpur
Afstamning
Afkom
Bedækning
Hopper
Salgsheste
Kontakt

Hraunar vom Heesberg DE2006122972

 

Hraunar opnåede efter kun 4 uger i træning 7.79 total. Han har en meget naturlig lethed og smidighed og helt ren takt i alle gangarter lige fra første gang.

Hraunar er letbygget og langbenet og giver det helt klart videre til sine afkom. Han er 5-gænger på den gode måde, hvor man aldrig mærker han har passen med mindre han bliver lagt i den. Han har altid travet på marken og hans føl gør det samme. Så han vil være super til både 4- og 5-gænger hopper, da han har en god gangartsadskillelse og gode taktrene gangarter.

Hraunar er meget talentfuld og ud af en slægt, hvor formkurven kun går opad – han er startet meget stille og roligt op og vi har selv tilredet ham. Han er ikke blevet presset i en tidlig alder, hvorfor vi helt klart mener han får sin fortjente kåring i 2012. Derfor kan det vise sig at blive en god investering i at lave et Hraunar-føl. Han udbydes som introtilbud til en rigtig god pris for at alle kan være med.

Han har virkelig nogle kvaliteter vi mener, er værd at videreføre:

Tölten - taktren og ekstremt behagelig
God middel vilje – vil altid yde, men hidser sig aldrig op
Meget fornuftig – selvom han er 5 år og i byen skaber han sig aldrig og går super godt på tur med andre
Favorit ridehest – han er så positiv, høflig og nem at arbejde med og byder sig hele tiden til, så arbejdet bliver en fornøjelse.
Flot farve – selvom man ikke rider på farven gør det da ingenting den er smuk.

Kom gerne og mød ham inden du beslutter dig. Vi har også et smukt 1-års afkom i kan se.

Hraunar er efter superhingsten Kolskeggur frá Ásmundarstöðum, der er repræsenteret med flere afkom i finalerne ved hvert eneste VM i både avl og sport - dette må da bevidne om en stor gennemslagskraft på afkommene. Han er nu taget ud af avlen og det glæder os at have et af hans sidste afkom.

Afstamning:

Hraunars mor er den super talentfulde Hamingja von der Kleinen Wolfskuhle, der blev kåret 5 år gammel efter blot 3 måneders tilridning med total 7.81 og herunder 8,5 for tölt. Hende har Anja redet meget inden hun som 6-års blev ifolet og kan helt sikkert stå inde for hoppens super gangartsanlæg og helt fantastiske sind.

Hraunars morfar er Hástigur vom Heesberg, der er kåret i Tyskland med total 8.30. Han er igen efter en af Tysklands bedste hopper Kolbrá frá Ásmundarstöðum og superhingsten Kraflar frá Miðsitju.

Hraunar er linjeavlet på Hraunar frá Sauðarkroki, hvor han findes 3 gange i stamtavlen. Han er bemærkelsesværdig, da han døde meget ung og kun nåede at bedække som 2- og 3-års, men stadig er 10 ud af hans 48 afkom kåret i 1. klasse enten total eller for rideegenskaber og der kan nævnes et utal af børnebørn, der ligger helt i toppen i avl og sport. Det må siges at være meget usædvanligt og tankerne kan jo kun gå på hvad den hingst var blevet til hvis han ikke var død i så ung en alder - helt klart et tab for avlen!

Pris: Introtilbud på kun 3250 inkl ophold og attest. Se mere under bedækningskontrakten som findes her

Annonce på Hraunar se her

 

 


Hraunar til kåringen 2011


Hraunar 3 år gammel


Hraunars mor Hamingja


Hraunars far Kolskeggur


Hraunars morfar Hástigur, der er kåret i Tyskland med total 8.30.