Warning: Use of undefined constant menu - assumed 'menu' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/a/e/svale-gaarden.dk/httpd.www/config.php on line 91 Svalegaarden
 
Forside
Præsentation
Garpur
Hraunar
Hopper
Salgsheste
Kontakt

Nyheder

7. april 2012

Tiden går og nu begynder den nye sæson snart, og det er da kun til at blive i godt humør af det gode vejr.

Garpur har allerede booket et par dates og venter på de første hopper ankommer.

Træningen med Hraunar går rigtig godt og han udvikler sig rigtig meget! Specielt tölten er markant forbedret, hvor han går altid helt taktren og i svimlende tempo.

Emilie på 12 år rider en del på Hraunar - og hun elsker ham! Han er så nem og positiv og bare en fornøjelse, og så kan vi jo alle sammen godt lide at give den gas i fri tölt i skoven, ik? :-)

Vi håber på at vise Hraunar igen til ny kåring her i foråret.

Priserne for bedækninger:

Garpur 7000 kr alt inkl

Hraunar 3250 kr alt inkl - denne pris gælder indtil ny kåring.

Kom gerne forbi og se de to herrer og afkom inden du bestemmer dig for faren til dit kommende føl!

 

 

 

 


Hraunar i lækker tölt


Hraunar og Emilie


14. maj 2011

Sommeren er over os og vi nyder den skønne tid på gården. Vi har fået lam, kalve, føl, hvalpe, killinger, ællinger og kyllinger - det er da en velsignet tid!

Begge hingste har udmærket med hopper - men der er stadig plads. Jeg glæder mig nu til at komme igang med at ride Hraunar igen - savner de lange ture i tölt gennem skoven, men nu får han lige lov at puste ud sammen med hopperne.

 

 

 14. maj 2011

Så blev Hraunar kåret og får bedækningstilladelse :-)

Han havde været i træning i kun 4 uger og opnåede en total på 7.79 og kan nu snart tage imod hopper. Han er tilredet af Anja og redet meget forsigtigt uden at presse ham, så derfor ved vi han først opnår den fortjente kåring næste år.

Så kom gerne og se ham hvis du er interesseret.

Ellers har vi siden sidst fået et flot føl efter Brá og Garpur og Luna har fået 5 skønne hvalpe :-)

 

 Hraunar til kåringen 2011


2. marts 2011

Så er foråret kommet - eller i hvert fald på kalenderen... Vi så gerne meget snart at der kom lidt mere varme og den sidste sne forsvinder :-) Hraunar har lige fået nye sko og jeg tog chancen at det skulle være uden mordax - vi skal jo være lidt positive!

Brá venter føl allerede om 10 dage - meeen mon ikke hun går lidt over tiden. Vi er dog meget spændte og glæder os til at byde en lille ny skabning velkommen til verden!

Der er sket en lille udskiftning i hestene. Gamle Katla måtte give op og er nu rejst over regnbuebroen til sin smukke datter - dem savner vi hver dag, men glæder os samtidig over Katla fik lov at blive 26 år gammel og skænke os det sidste super smukke hoppeføl. Kolbrá og Plata har fundet nye hjem, mens en ny salgshest er flyttet ind. Så der er allerede ved at være lidt gang i den.

 

 

 


Katla 26 år - og vi savner hende


2. februar 2011

Vi er i en tid, hvor man næsten fra dag til dag bliver snydt, fordi man tror foråret er på vej - men så bliver det lige frost igen. Vi venter meget :-)

Hraunar er flyttet hjem fra Smingegården igen - når der ikke er is overalt er det meget nemmere at ride. Han nyder også at komme i skoven igen og ikke bare løbe rundt i hallen. Emilie red en tur i skoven på ham i weekenden og nød det meget. Han er så rar :-)

Ellers sker der ikke så meget på gården for tiden, andet end at vi lige så stille gør klar til foråret og sommeren. Føllene kommer tidligt i år, hvor de begge burde være kommet til verden inden 1. maj.

Luna skal i øvrigt have hvalpe, så hvis du kunne være interesseret skriver vi allerede reservationer op nu.

 


Hraunar og Emilie på tur


1. januar 2011

Svalegården ønsker alle kunder, venner og bekendte et godt nytår, samt ønske om et lige så godt samarbejde i 2011.

I 2011 står der en del nye ting på programmet. Den første årgang vi har beholdt af afkom fra på Svalegården er nu 3 år. Der har vi 2 virkelig smukke ungheste, Idunn og Mjállhvít og overvejer om vi skal ifole en af dem.

Esja er igen i kåringstræning på Island og så ser vi om der er mere held i år. Hun blev jo syg sidste år og måtte derfor skyde en pil efter både ifoling og kåring. Hun er nu 5 år og udvikler sig RIGTIG godt! Vi håber hun bliver kåringsklar.

Brá skal fole tidligt i år og bliver ifolet igen. Der er så mange af de andre heste, der skal rides, så Brá får barsel et år mere :-)

Det er spændende med Hraunar om han bliver kåringsklar.

Hraunar løb juletölt og kom hjem med en flot pokal. Jeg er meget stolt af den lille hest, der er så fornuftig og sød.

 


Mjállhvít, der leget i sneen med Luna

Nyheder 2010 se her

Nyheder 2009 se her